Bankiers sinds 1737

Profiel

De eerstelijnszorg staat volop in de schijnwerpers. De zorgvraag neemt toe en de organisatie van het aanbod is sterk in ontwikkeling. De komende jaren staan in het teken van kwaliteit en innovatie. Daarbij zijn financiële zekerheid en continuïteit voor uw praktijk onontbeerlijk. Bent u toekomstbestendig?

Onze aandacht richt zich op uw volledige loopbaan. U staat na uw opleiding voor belangrijke keuzes. Kiest u voor het werken in loondienst of geeft u de voorkeur aan het starten van een eigen praktijk?

Nadat u uw keuze hebt gemaakt, komt u voor tal van financiële vraagstukken te staan. Gaat u werken in dienstverband, dan zullen uw financiële behoeften vooral betrekking hebben op uw privésituatie. Begint u een eigen praktijk, dan is dat vaak een grote financiële stap. Bovendien krijgt u daaropvolgend te maken met de financiële en fiscale aspecten van het ondernemerschap.

Voor uw oudedagsvoorziening bouwt u in elk geval al vermogen op door middel van uw verplichte pensioenverzekering. Maar is dit voldoende om de gewenste levensstijl te behouden? Extra voorzieningen treffen kan in allerlei vormen, zoals een lijfrente of een eigen beleggingsportefeuille.

De voordelen voor eerstelijns zorg
    • Kennis delen
      Bij alle ondernemersvraagstukken waar u voor staat, zijn wij uw sparringpartner. U kunt rekenen op onze uitgebreide advisering en begeleiding.
    • Toegang tot ons brede netwerk
      Wij brengen u graag in contact met zorgconsultants en gespecialiseerde accountants. En door ons uitgebreide netwerk kunnen we regelmatig kopers en verkopers van huisartspraktijken aan elkaar voorstellen.
Ons team

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met het aanspreekpunt van het team voor eerstelijns zorg.

Contact

D.P.C. (Daphne) Jansen
Senior Healthcare Banker

Driebergseweg 1
3708 JA Zeist

d.jansen@vanlanschot.com
Telefoon: +31 30 659 90 23
www.vanlanschot.nl/healthcare