Community Abonneren
×

Webinar over de kansen die corona oplevert

De Eerstelijns en partner ABN AMRO organiseren door middel van een webinar een themabijeenkomst waarin de leerpunten en doorbraken uit de coronacrisis centraal staan.

Webinar over de kansen die corona oplevert

Wat hebben we geleerd van corona? Gaan we bepaalde werkzaamheden voortaan structureel anders uitvoeren omdat ze goed en efficiënt zijn gebleken? Of vervallen we toch in oude gewoonten nu de reguliere zorg weer op gang komt? Deze vragen vormen de kern van de themabijeenkomst dinsdag 23 juni van 13.45 tot 15.05 uur.

Via een online geluidsverbinding maakt u kennis met inspirerende ideeën en initiatieven vanuit de jongste generatie huisartsen. Is bijvoorbeeld de huisartsenpraktijk voorgoed veranderd in de afgelopen periode? Verder vertellen sectorspecialisten medisch van ABN AMRO wat zij vanuit hun expertise zien gebeuren en wat de opdracht voor de eerstelijnszorg zou kunnen zijn in de komende tijd.

Het webinar is bedoeld voor iedereen werkzaam binnen de eerste lijn: zorgverleners, bestuurders, beleidsmakers en anderen. U krijgt een interactief programma aangeboden. Zo kunt u vragen stellen aan de sprekers én meedoen aan een online enquête waarvan de resultaten meteen worden besproken.

  1. goedemorgen;

    Ik volg op dat moment al een ander webbinar.
    Komt de stream nog on line?

    MVG Tim
    DVK

Comments are closed.