Community Abonneren
×

16 juni 2022, online congres ‘staat van zelfzorg in Nederland’

Op 16 juni 2022 organiseert het Centraal Bureau Drogisterijbedrijven (CBD) in samenwerking met De Eerstelijns een online congres over de Staat van Zelfzorg in Nederland. Lezers van de Eerstelijns kunnen zich inschrijven op de congrespagina van onze website.

Op 16 juni 2022 organiseert het Centraal Bureau Drogisterijbedrijven (CBD) in samenwerking met De Eerstelijns een online congres over de Staat van Zelfzorg in Nederland. Het congres wordt rechtstreeks gestreamd vanuit de Verkadefabriek in ’s-Hertogenbosch en iedereen kan kosteloos deelnemen. Vanaf 14 maart jl. kunnen lezers van de Eerstelijns zich inschrijven op de congrespagina van onze website.

Een grote variëteit aan sprekers uit de politiek, zorg en drogisterijbranche buigt zich dit jaar, onder begeleiding van dagvoorzitter Anna Heijker, over het thema ‘Hoe zorgen we in Nederland voor onze eigen gezondheid?’. Het zelfzorgcongres wordt de eerste in een reeks congressen waarbij we vanuit verschillende oogpunten de staat van zelfzorg in Nederland bekijken. Voor iedereen die up to date wil blijven over zelfzorg, preventie en de rol van drogist in verbinding met de zorgketen. Het belooft een interessant en interactief congres te worden!

Met het congres nemen we tevens afscheid van Marten Hummel, voormalig directeur van het CBD.

Mis dit evenement niet en zet 16 juni 2022 alvast in de agenda!