Profiel

KOH is hét kenniscentrum op het gebied van geaccrediteerde nascholing en taakherschikking in de eerste lijn. Wij willen goede zorg voor patiënten door deskundige professionals die doen waar ze goed in zijn. Ook het Netwerk Palliatieve Zorg in Zuidoost-Brabant is bij KOH ondergebracht.

Hoe werkt KOH aan haar ambitie?

  • door het organiseren van nascholingen en congressen voor huisartsen, doktersassistenten, praktijkondersteuners en andere zorgverleners in de eerste lijn;
  • door aan huisartsen, koepelorganisaties, overheid en anderen te laten zien hoe taakherschikking kan zorgen dat de patiënt op het juiste moment van de juiste zorgverlener de juiste zorg krijgt;
  • in de palliatieve zorg brengen we zorgorganisaties en professionals uit Zuidoost-Brabant bij elkaar zodat ze samen nog betere zorg kunnen geven aan mensen in de laatste levensfase.

Wat ons onderscheidt?

Wij betrekken professionals zoveel mogelijk bij onze activiteiten. Voor en door, dat staat bij KOH hoog in het vaandel. Of het nu gaat om nascholing, taakherschikking of palliatieve zorg. Wij luisteren naar onze doelgroepen om te weten wat hen beweegt.

Ons netwerk

Een sterke huisartsenzorg krijgen we alleen door het sámen te doen. Wij werken samen met professionals maar ook met huisartsenposten, zorggroepen, opleidingen, koepelorganisaties, zorgverzekeraars en de overheid.

Bezoek onze website of lees het artikel 15 jaar nascholing & taakherschikking.