Community Abonneren
×

ABN AMRO

ABN AMRO heeft als één van de grootste banken van Nederland veel kennis over de eerste en anderhalve lijnszorg. Deze kennis wordt door de Sectorspecialisten Medisch verkregen door in gesprek te gaan en te blijven met de zorgverleners, alle relevante beroeps- en brancheorganisaties en stakeholders. Zij volgen de trends en ontwikkelingen in de zorgsector en beschikken over specifieke financiële expertise op het gebied van overnames, associaties en het opzetten van gezondheidscentra. Ook ontwikkelen zij proposities op het gebied van zorginnovatie en duurzaamheid.
Zij geven vanuit actuele trendanalyses verantwoord en persoonlijk advies aan de zorgverleners. Tot slot geven de sectorspecialisten presentaties, workshops en masterclasses op maat gemaakt voor zowel de zorgverlener als partijen in de zorgsector.

Begeleiding en advies

Elke medicus wordt gekoppeld aan een adviseur. ABN AMRO begeleidt en adviseert de zorgverlener vanaf de studie en opleidingsfase, associatie en praktijkovername tot de overdracht en staking van de praktijk. Om te zorgen dat de zorgverlener snel inzicht heeft in de financieringsmogelijkheden en welke impact dit heeft op de persoonlijke financiële situatie, vraag naar de gratis QuickScan.

Ook kan iedereen terecht bij ABN AMRO voor persoonlijk financieel advies op het gebied van woninghypotheek, verzekeringen persoonlijk & zakelijk en financiële planning.
Tot slot zijn we ook graag sparringpartner voor het sociaal domein en andere partijen die werkzaam zijn in de zorgsector. Advies en begeleiding op maat dicht bij de klant.

Veelgestelde vragen over het coronavirus voor medici