Vcare

Door de veranderende maatschappij én zorgbehoeftes transformeert de focus van diagnose, ziekte en zorg naar gezondheid, gedrag en preventie. Daarbij verlangt de patiënt anno nu 24/7 beantwoording van zijn zorgvraag, waardoor de zorg enorm onder druk staat. Deze verandering vereist innovatieve, geïntegreerde oplossingen voor een toekomstbestendig zorgproces.

Heldere multichannel communicatie is een van de voorwaarden om dit zorgproces te optimaliseren. Bij Vcare hebben wij, mede dankzij onze jarenlange ervaring als absolute marktleider bij de huisartsenposten, van deze voorwaarde ons specialisme kunnen maken.

Om meer tijd te creëren voor het échte zorgproces, ontwikkelt ons R&D-team innovatieve communicatieapplicaties, geïntegreerd met de Vcare-telefonieomgeving, veilig geborgen binnen een privaat en volledig gesloten netwerk. Met Vcare kunt u onder andere uw volledige telefonieomgeving bedienen vanuit één applicatie, terugbelverzoeken afhandelen, veilig herhaalrecepten verwerken, AVG-conform faxen en waarneming geautomatiseerd routeren. Zo kunt u de zorgvragen beter prioriteren en kanaliseren en daarmee de werkefficiëntie van medewerkers vergroten.

Naast het ontwikkelen van vele zorgapplicaties, is Vcare ook het eerste zorgcommunicatieplatform dat een integratie met verschillende HIS-marktleiders heeft gerealiseerd. Met deze communicatietechnologie creëren wij een cruciale efficiëntieslag voor de zorg van vandaag én morgen.

Vcare zorgt voor een verbinding tussen zorgspecialisten en patiënten of cliënten, maar ook tussen organisaties en bedrijven, technieken en processen. Het gaat ons niet alleen om de techniek, maar vooral  om wat de techniek voor mensen kan doen. Hoe kunnen wij met technologie invulling geven aan menselijke behoeftes?

Uw communicatie is onze zorg.

Boilerplate

Vcare is een toonaangevende aanbieder van communicatietechnologieën, gericht op het verbeteren van werkprocessen binnen de zorg. De multichannel communicatieoplossingen optimaliseren de bereikbaarheid van zorgspecialisten, waardoor de zorgvraag altijd adequaat beantwoord kan worden.

Wij zijn de absolute marktleider bij de huisartsenposten, waardoor 13,5 miljoen inwoners van Nederland ‘s avonds en in het weekend probleemloos, via het Vcare-platform, een zorgspecialist kunnen bereiken. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Enschede, met een tweede vestiging in Schiphol-Rijk. Circa vijftig medewerkers ontwikkelen dagelijks innovatieve communicatietechnologieën om een belangrijke efficiëntieslag te kunnen realiseren. Uiteraard is Vcare ISO en NEN 5710 gecertificeerd. Voor nieuws over Vcare kunt u terecht op www.vcareconnect.nl