Bekijk alle afleveringen van ‘De Eerstelijns Kijk’ hier

De Eerstelijns: platform voor strategie en innovatie.

De Eerstelijns is in 2009 gestart als magazine en online community voor de samenwerkende eerstelijns zorgaanbieder. Vanaf 2010 is de eerste website toegevoegd en zijn De Eerstelijns partners in het servicenetwerk opgenomen. In 2011 is het portfolio uitgebreid met congressen en bijeenkomsten als het Eerstelijns Transparantiecongres, Het Eerstelijns Gala en Het Eerstelijns Substitutiecongres. Ook is gestructureerde samenwerking met kennisinstituten als ZonMW, Jan van Es, NIVEL en Vilans aangegaan.

De lay out is eind 2011 aangepast en de bladformule aangescherpt om de eerstelijns bestuurders, zorgaanbieders, private partijen en andere stakeholders nog beter van dienst te zijn en de ontwikkeling van de eerstelijnszorg te faciliteren. Een multidisciplinaire redactieadviesraad ondersteunt door het kritisch beoordelen van alle artikelen en (on)gevraagd advies over trends, ontwikkelingen en behoeften vanuit het werkveld van de eerstelijnszorg.

De Eerstelijns duidt het nieuws en ondersteunt de ontwikkeling van georganiseerde en geïntegreerde eerstelijnszorg in Nederland. In de byline staan de termen strategie en innovatie. Die dekken de lading van dit brede mediaplatform.

De Eerstelijns komt tot stand in samenwerking met InEen. Vanaf 1 januari vormen de LOK, LVG en VHN samen InEen. De oplage bedraagt 6500 stuks en het blad verschijnt 8 x per jaar.

Uitgever De Eerstelijns BV
Postbus 5034
5201GA Den Bosch
Telefoon 073 6104657
www.de-eerstelijns.nl