Community Abonneren
×

Cora Vlasblom over Vlasblom Advies & Projectmanagement

In 2004 ben ik gestart met Vlasblom Advies & Projectmanagement. Voordat ik als bedrijfskundige afstudeerde in organisatie en strategie, ben ik werkzaam geweest in verschillende functies in de eerste- en tweedelijnszorg. Door de jaren heen heb ik veel verschillende opdrachten uitgevoerd in project- en interimmanagement. Ik ben een resultaat gerichte manager met oog voor de […]

In 2004 ben ik gestart met Vlasblom Advies & Projectmanagement. Voordat ik als bedrijfskundige afstudeerde in organisatie en strategie, ben ik werkzaam geweest in verschillende functies in de eerste- en tweedelijnszorg. Door de jaren heen heb ik veel verschillende opdrachten uitgevoerd in project- en interimmanagement.

Ik ben een resultaat gerichte manager met oog voor de mensen met wie ik werk en een “bruggenbouwer”. Daarnaast ben ik NMI geregistreerd mediator.

Wilt u meer details omtrent mijn kennis en ervaring, klikt u dan hier om mijn Curriculum Vitae aan te vragen of uw vraag te stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *