Community Abonneren
×

‘Het is een beweeglijke groep’

Het CRIT-traject uit het zorgprogramma CVRM-CARE van MSD blijkt de leidraad om op een gestructureerde wijze de patiënten te registreren en te begeleiden.

Steeds meer zorggroepen en gezondheidscentra starten een zorgprogramma voor CVRM. Maar hoe krijg je de patiëntengroep goed in beeld? Het CRIT-traject uit het zorgprogramma CVRM-CARE van MSD blijkt de leidraad om op een gestructureerde en eenduidige wijze de patiënten te registreren en te begeleiden.

Saskia Talsma is praktijkondersteuner in de huisartsenpraktijk in het prachtige Betuwse dorp Ophemert. Deze praktijk, achter in een boerenhoeve, maakt deel uit van de huisartsencombinatie in de Vinexwijk Passewaay in Tiel en het nabijgelegen dorp Ophemert, met zo’n 8.600 ingeschreven patiënten. De praktijken zijn een onderdeel van het Eerstelijns Centrum Tiel.