Community Abonneren
×

‘Eerste lijn, wees tekentafelplannen voor’

In gesprek met Kim Putters, directeur van het Sociaal en Cultureel Planbureau en al jarenlang als hoogleraar betrokken bij de zorg, over de eerste lijn.

Waar komt zijn persoonlijke fascinatie voor de gezondheidszorg vandaan? Kim Putters, sinds medio juni vorig jaar directeur van het Sociaal en Cultureel Planbureau en al jarenlang als hoogleraar betrokken bij de zorg, hoeft niet lang na te denken.

‘De gezondheidszorg is een gebied waarvan iedereen verwacht dat het goed geregeld is en dat er moet zijn als je het nodig hebt, maar waarover de meeste mensen zich liever niet druk maken.’ Een gesprek over de rol van de eerste lijn in de zorg, decentralisaties, de participatiesamenleving en nog veel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *