Community Abonneren
×

Grensverleggend leiderschap: GZC Oude Wal in Hoogvliet opgeleverd

BuiltbyDeWIldt over grensverleggend leiderschap: geloof in project en 5 jaar doorzetten leveren uiteindelijk de opening van gezondheidscentrum Oude Wal op.

Dit gebeurt regelmatig bij het opzetten van een gezondheidscentrum. Soms zijn er onderling spanningen, of de gemeente werkt niet mee of het plan blijkt financieel niet haalbaar. BuiltbyDeWildt weet als geen ander mogelijkheden te zoeken en barrières te doorbreken, in andere kaders te denken.

Wij kijken daarbij in een vroegtijdig stadium naar de haalbaarheid van een plan op financieel, esthetisch, functioneel vlak. Waar anderen afhaken zien wij mogelijkheden. Een mooi voorbeeld is het project Oude Wal in Hoogvliet, ooit gestart als initiatief in 2008. De realisatie was uiteindelijk november 2013 een feit. Een kostenbewust pand, slim ontwikkeld met 3 lagen zorg, verdeeld over 2250m2. De apotheker als initiatiefnemer en BuiltbyDeWildt als verbindende factor tussen zorgverleners en bouwkundig architect en coördinator. Geloof in het project en 5 jaar doorzetten leveren uiteindelijk de opening van een prachtcentrum op in april 2014.