Community Abonneren
×

Het beste van twee werelden

Mijn Fysio Online wint de Achmea Eerstelijns Innovatieprijs: een innovatief concept dat de zelfzorg van patiënten stimuleert en breed toepasbaar is.

Een innovatief concept dat de zelfzorg van patiënten stimuleert, breed toepasbaar is en gecontracteerd is door enkele zorgverzekeraars. Met deze kwalificaties is Mijn Fysio Online geprezen door de jury van de Achmea Eerstelijns Innovatieprijs.

Het gaat om een behandelmethode die zittingen in de fysiotherapiepraktijk combineert met online contact. Zo kunnen patiënten aan hun gezondheid werken en contact onderhouden met hun fysiotherapeut waar en wanneer ze dat het beste uitkomt. De prijs werd op donderdag 12 december tijdens het Eerstelijns Gala in Utrecht uitgereikt aan Joost Valkenberg, bedenker en ontwikkelaar van de inmiddels bewezen eHealth interventie Mijn Fysio Online.