Community Abonneren
×

‘Samenwerking vereist goede infrastructuur’

InEen is de naam van de nieuwe brancheorganisatie voor zorgorganisaties in de eerste lijn. Voorzitter Martin Bontje: ‘Goed samenwerken, hoe doe je dat? Dat wordt de grootste uitdaging voor de komende tijd.’

InEen is de naam van de nieuwe brancheorganisatie voor zorgorganisaties in de eerste lijn. Voorzitter Martin Bontje: ‘Goed samenwerken, hoe doe je dat? Dat wordt de grootste uitdaging voor de komende tijd.’

Het mag een unicum genoemd worden: de laatste ledenvergaderingen van de LVG, de LOK en de VHN vonden eind november gelijktijdig plaats in afzonderlijke ruimten. Daarna gingen de schuifdeuren open: symbolischer kan haast niet. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *