Community Abonneren
×

Verkiezing van de meest invloedrijke persoon in de eerstelijnszorg is gestart

Verkiezing van de meest invloedrijke persoon in de eerstelijnszorg is gestart! Laat ons weten wanneer u iemand mist.

Met een nieuwe opzet door de inzet van een onafhankelijke jury die bestaat uit Robbert Huijsman, Dinny de Bakker, Aldien Poll en Marc Bruijnzeels. De meest invloedrijke persoon uit de eerstelijnszorg wordt bekend gemaakt op het Eerstelijns gala 11 december Spoorwegmuseum in Utrecht. Deze prijs werd afgelopen jaren gewonnen door Jos de Blok Buurtzorg (2011), Jan Frans Mutsaerts van Het Huisartsenteam (2012) en Anoeska Mosterdijk van VWS (2014).

De Eerstelijns komt met een eerste overzicht van invloedrijke eerstelijns bestuurders, managers en zorgprofessionals. Mist u een invloedrijk persoon op deze lijst? Wie moet er volgens u absoluut in de top 101 eerstelijns bestuurders? Laat weten welke collega, leidinggevende of bekende u mist via info@de-eerstelijns.nl.