Community Abonneren
×

Publieksstemming Eerstelijns verkiezing 2014

De verkiezing van de meest invloedrijke persoon in de eerstelijnszorg is gestart: breng uw stem uit via de publieksstemming.

Eerstelijns gala

De verkiezing van de meest invloedrijke persoon in de eerstelijnszorg is gestart! Met een nieuwe opzet door de inzet van een onafhankelijke jury die bestaat uit Robbert Huijsman, Dinny de Bakker, Aldien Poll en Marc Bruijnzeels. De meest invloedrijke persoon uit de eerstelijnszorg wordt bekend gemaakt op het Eerstelijns gala op 11 december in het Spoorwegmuseum Utrecht. Deze prijs werd afgelopen jaren gewonnen door Jos de Blok van Buurtzorg (2011), Jan Frans Mutsaerts van Het Huisartsenteam (2012) en Anoeska Mosterdijk van VWS (2013).

Tot 25 oktober konden personen worden voorgedragen via info@de-eerstelijns.nl. Op 1 november heeft de jury de top101 vastgesteld, met een evenredige verdeling over de categorieën eerstelijns organisaties, zorgverzekeraars, koepelorganisaties, bedrijfsleven, wetenschap, en overheid/burger/patiënt.

Van 1 november tot 30 november kunt u stemmen via internet: de uitkomst van de publieksstemming telt voor 25 % mee in de einduitslag.

Daarnaast krijgen alle genomineerden uit de top101 de uitnodiging om hun persoonlijke top-5 aan te leveren: de uitkomst telt voor 25% mee in de einduitslag. De jury deelt de top101 in: de uitkomst telt mee voor 50% in de einduitslag. Op het Eerstelijns Gala in het Spoorwegmuseum in Utrecht op 11 december 2014 wordt de definitieve uitslag bekend gemaakt en vervolgens op www.de-eerstelijns.nl gepubliceerd.