Community Abonneren
×

Eerstelijns gala 2014

In de sprookjesachtige ambiance van Het Spoorwegmuseum in Utrecht is het vierde Eerstelijns Gala gehouden. Een bijeenkomst om te netwerken en geïnspireerd te worden om de eerstelijnszorg te versterken en het fundament te laten zijn in ons zorgsysteem. Prof dr Gert Westert, directeur IQ Healthcare reflecteerde en prikkelde op basis van een internationale analyse de […]

In de sprookjesachtige ambiance van Het Spoorwegmuseum in Utrecht is het vierde Eerstelijns Gala gehouden. Een bijeenkomst om te netwerken en geïnspireerd te worden om de eerstelijnszorg te versterken en het fundament te laten zijn in ons zorgsysteem. Prof dr Gert Westert, directeur IQ Healthcare reflecteerde en prikkelde op basis van een internationale analyse de 140 deelnemers.


De top 3 van de meest invloedrijke persoon in de eerstelijnszorg:

  1. Guy Schulpen
  2. Maarten Klomp
  3. Daan Dohmen

De jury (rapport), het publiek en de deelnemers onder elkaar kozen de top 3 uit de top101 in het jaar 2015. De prijzen werden uitgereikt door directeur generaal van VWS drs Bas van der Dungen. Ook D66 coryfee Pia Dijkstra was aanwezig op het gala om het belang van de politiek in de eerstelijnszorg te onderstrepen. Klik hier voor de volledige top 101.

De Achmea innovatie prijs is gewonnen door Service apotheek met een koppeling tussen labwaarden nierfunctie en antibiotica gebruik, waarmee de medicatie veiligheid toeneemt.

Na het welkom en het diner werd de bijeenkomst voortgezet in de sfeervolle Loods met roulette en disco.