Community Abonneren
×

Huisartsenbeurs 2016 – Vier concrete recepten voor rust

Een prachtig tweejarig evenement: de huisartsenbeurs. Dit jaar met als thema recept voor rust.

Een prachtig tweejarig evenement: de huisartsenbeurs. Dit jaar met als thema recept voor rust. Met allerlei ideeën en concepten om knelpunten in de huisartsenzorg op te lossen. De Eerstelijns en enkele van haar partners zijn aanwezig op 2 april en verwelkomen u graag. 

Qualizorg vertelt u desgewenst hoe zij voldoen aan de informatieplicht conform de WKKGZ, voldoen aan de richtlijnen voor de NHG praktijkaccreditatie en bijdragen aan de prestatiebeloning vanuit de Segment 3 afspraken met uw verzekeraar vanuit stand F.024.

BuiltbydeWildt levert rust in Brabantse sferen, onder het genot van verse koffie, thee wijn of bier kunt u alles te weten komen over de bouw van gezondheidscentra en een wellness weekend winnen (LHV plein bij de ingang).

BDO kijkt naar de gezondheid van uw praktijk. Door het Focusdashboard krijgt u inzicht in uw bedrijfsprestaties en verbeter potentieel. De BDO huisartsen adviseurs zien u graag in stand 07.D005.

Een aanspreekpunt voor al uw prive en zakelijke financiële vraagstukken. Dat biedt van Lanschot Healthcare aan huisartsen. Voor al uw vragen, adviezen over ambities, idealen als praktijkoverdracht of vermogensbeheer zijn wij graag uw aanspreekpunt. Op de huisartsenbeurs maken we graag meteen een afspraak en kunt u ons vinden in stand 07BV D020.