Community Abonneren
×

Uitnodiging Tweedaagse InEen 2016

Op 28 en 29 september twee dagen de diepte in en netwerken voor leden van InEen.

De Tweedaagse, een jaarlijks evenement georganiseerd voor de leden van InEen, is al enkele jaren een gewaardeerde formule. Ook dit jaar werkt InEen aan een aansprekend programma voor de Tweedaagse, dat inhoudelijke verdieping en netwerkmogelijkheden voor alle ledengroepen biedt. Het centrale thema is het organiseren van zorg, waarbij leven en gezondheid centraal staan en niet de ziekte.

Woensdag 28 en donderdag 29 september komen de leden van InEen bij elkaar in congreshotel de Ruwenberg (St. Michielsgestel). Twee dagen lang gaan zij met elkaar in gesprek over zorg die uitgaat van de situatie van patiënten en hun omgeving, ook in de ANW-uren. De patiënt, de zorgverlener, de financiering en de organisatie staan hierbij centraal. Wie is eigenlijk de patiënt en wat houdt hem of haar bezig? Wat vraagt het van zorgverleners om met de patiënt in gesprek te komen? Welke (nieuwe) middelen (bijvoorbeeld eHealth) helpen ons bij het contact met de patiënt? Wat betekent dit voor het ondernemerschap en de bedrijfsvoering van een organisatie?’

Ontdekkingstocht

Leden worden uitgedaagd om zichzelf en elkaar vragen stellen over het organiseren van zorg met de patiënt als vertrekpunt. Het is zeker dat er niet op alle vragen al antwoorden zijn. Het wordt een gezamenlijke ontdekkingstocht; een reis waarbij u concrete voornemens mee naar huis neemt om verder mee aan de slag te gaan. Tijdens de tweede dag (29 september) zijn er verschillende sessies die kunnen bijdragen aan het vinden van de antwoorden die u zoekt.

Voor meer informatie en aanmelden klik hier

Auteur: Mariska Smit