Community Abonneren
×

Seminar ‘Regionale samenwerking’ 8 november (vanaf 14.45 uur)

Portavita Seminar – 8 nov 2018. Een succes maken van de integrale zorg voor complexe patiënten: bestuurlijk commitment is er vaak wel, maar hoe nu verder? Met als sprekers o.a. Ber Damen, Guy Schulpen en Henk Adriaansen. Klik hier voor meer informatie

Een succes maken van de integrale zorg voor complexe patiënten. Wat is daarvoor nodig naast bestuurlijk commitment van de betrokken organisaties?

Betrokkenen zien de noodzaak van samenwerking. De wil en de inzet zijn er ook, maar dat is niet genoeg. Waarom komen we vaak niet verder? Wat is er nodig om het verschil te maken?

Tijdens dit seminar staat samenwerking in de regio centraal en geven sprekers antwoord op bovenstaande vragen.

Wij nodigen u graag uit voor het seminar van Portavita op donderdag 8 november 2018.

Sprekers zijn onder andere:

  • Ber Damen – vertelt over organisatie- en implementatievraagstukken vanuit zijn rol als ervaringsdeskundige.
  • Guy Schulpen – deelt zijn visie en ervaringen als medisch directeur van de zorggroep ZIO in de regio Zuid-Limburg.
  • Henk Adriaansen – arts klinisch chemicus en medisch leider van Trombosedienst Apeldoorn en Zutphen, houdt zijn verhaal over het inzichtelijk maken van het antistollingsdossier voor verschillende regionale ziekenhuizen.

Aanvang 14:45uur, ‘Buitenplaats Amerongen’, 18:00uur walking dinner.

Inschrijven: klik hier

Portavita

Portavita richt zich op het bevorderen van de gezondheid van mensen. Dit doen wij door het ondersteunen van zorgverleners en zorgconsumenten in de uitvoering van populatiemanagement, samenwerking en persoonsgerichte zorg. Portavita biedt zorgprogramma’s, een zelfmanagementmodule, diagnostiek op afstand en een geavanceerde data-analysetool middels haar Health Management Platform. (nl.portavita.com)