Community Abonneren
×

Congres Slimme bedrijfsvoering

Deelnemers, sprekers en sponsors bedankt voor jullie bijdrage aan het mooie congres. Bij deze de presentaties en een sfeerimpressie van het congres Slimme Bedrijfsvoering op 29 en 30 november in Congrescentrum 1931. Presentatie Anna van Poucke Presentatie Jan Erik de Wildt Presentatie Joep de Groot Presentatie Peter Polderdijk Presentatie Loek van Beurden Presentatie Emy Smolders […]

Deelnemers, sprekers en sponsors bedankt voor jullie bijdrage aan het mooie congres. Bij deze de presentaties en een sfeerimpressie van het congres Slimme Bedrijfsvoering op 29 en 30 november in Congrescentrum 1931.

Presentatie Anna van Poucke

Presentatie Jan Erik de Wildt

Presentatie Joep de Groot

Presentatie Peter Polderdijk

Presentatie Loek van Beurden

Presentatie Emy Smolders

Presentatie Makkie Metsemakers

Presentatie Jan Achterbergh

Presentatie ‘Arts en Zorg’ door Sylvia Mulder

Presentatie ‘Het Huisartsenteam’ door Jan Frans Mutsaerts 

Presentatie ‘PRO Praktijksteun’ door Rudolf Keijzer