Community Abonneren
×

Tielse huisartsen verwijzen niet naar drogist

De huisartsen in Tiel zijn niet meer betrokken bij het project Proeftuin Zelfzorg, waarover we berichtten in De Eerstelijns nr 3. In een reactie laten ze weten wel interesse te hebben getoond in het project, omdat ze willen onderzoeken hoe een betere voorlichting over zelfmedicatie bij kleine kwalen kan bijdragen aan de patiëntveiligheid. Van verwijzen […]

De huisartsen in Tiel zijn niet meer betrokken bij het project Proeftuin Zelfzorg, waarover we berichtten in De Eerstelijns nr 3.

In een reactie laten ze weten wel interesse te hebben getoond in het project, omdat ze willen onderzoeken hoe een betere voorlichting over zelfmedicatie bij kleine kwalen kan bijdragen aan de patiëntveiligheid. Van verwijzen naar de drogist is echter geen sprake. Bij kleine kwalen adviseert de huisarts wel over zelfmedicatie, maar niet over het afnamepunt.