Event Abonneren
×

Beeldbellen en chatten met psycholoog

Online-ggz heeft de toekomst: de patiënt in de woon- in plaats van de wachtkamer. Zilveren Kruis heeft daarom de handen ineengeslagen met drie aanbieders. De beoogde voordelen: meer regie bij de patiënt, geen wachttijden en uiteindelijk lagere kosten. Een ex-patiënt: “Op het moment dat je over heel moeilijke dingen praat, ben je in je meest veilige omgeving.”

PREMIUM
Eén op de tien patiënten met geestelijke gezondheidsklachten wordt in 2021 volledig online behandeld. Dat verwacht zorginhoudelijk adviseur ggz Peter van Zuidam van Zilveren Kruis. De zorgverzekeraar draait sinds begin dit jaar een project met drie aanbieders. De beoogde voordelen: meer regie bij de patiënt, geen wachttijden en uiteindelijk lagere kosten.
Verder lezen? U kunt dan hier inloggen om het gehele artikel te lezen.