Event Abonneren
×

Huisarts cruciaal bij kinderpalliatieve zorg

Van huisartsen wordt niet vaak verlangd kinderpalliatieve zorg te verlenen. Maar áls de situatie zich aandient, zijn zij van groot belang. Daarom is het raadzaam aan nascholing te doen, zo leert onderstaand artikel op de website van het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg.

PREMIUM kinderpalliatieve zorg
Op 13 juni deelden Marjolein Broeren en haar huisarts Gerco Lokate hun ervaringen over het palliatieve traject van Maxine, de dochter van Marjolein. Dit deden ze tijdens een nascholing kinderpalliatieve zorg voor de Huisartsenkring Nijmegen.“Niemand wil een situatie als deze meemaken. Het uit eigen hand horen wat er goed ging en wat misschien beter kon, is een heel waardevolle aanvulling op hoe je je als huisarts kunt voorbereiden op de verdrietige momenten van het vak”, aldus huisarts en deelnemer aan de nascholing Tessa Versteegde.
Verder lezen? U kunt dan hier inloggen om het gehele artikel te lezen.