Community Abonneren
×

Huisarts, hoe is uw bereikbaarheid op 1 september?

‘Bereikbaarheid huisarts vraagt nú aandacht’

Het is geen nieuws meer: KPN  stopt per 1 september 2019 met het ondersteunen van ISDN. Toch blijkt uit onderzoek dat er tienduizenden organisaties zijn die nog geen actie hebben ondernomen.

ISDN? Twee voor twaalf!

Als u zich nog niet heeft verdiept in de gevolgen van het stopzetten van ISDN, dan wordt het nu de hoogste tijd, want 1 september staat voor de deur. Het is dus twee voor twaalf en de hoogste tijd om actie te ondernemen indien u na 1 september 2019 nog bereikbaar wilt zijn.

Beter bereikbaar

U kunt ervoor kiezen om met uw oude infrastructuur te blijven werken. Bijvoorbeeld door SIP trunking, waarmee u de ISDN-centrale nog kunt gebruiken. Echter, wij nodigen u graag uit om samen na te denken over een veilig, betrouwbaar en toekomstbestendig alternatief: Vcare, een zorgcommunicatieplatform in de cloud. Toekomstbestendig en zorgeloos: geen investering in centrales, geen onderhoud, kosteloos bellen met andere locaties en nog veel meer.

Vcare biedt high secure cloudtelefonie: het veiligste en betrouwbaarste alternatief

 • Optimale controle over uw bereikbaarheid
 • Kostenbesparend en geen grote investeringen in een eigen centrale
 • Innovatieve en toekomstbestendige oplossing
 • Ruime keuze uit efficiënte zorgapplicaties
 • Volledig in Nederland beheerd en ontwikkeld
 • Grotere patiënttevredenheid door betere inrichting van uw
  communicatie en efficiëntere afhandeling
 • Meer tevreden medewerkers door gebruiksvriendelijke applicaties
  en meer efficiëntie

UIT DE PRAKTIJK

‘Het is overzichtelijker’

Manager Huisartsenzorg Robert Hazenveld

De overgang van ISDN naar high secure cloudtelefonie is de meest aantrekkelijke oplossing voor huisartsenpraktijken. Enerzijds noodzakelijk omdat ISDN stopt, maar anderzijds is het ook meteen een stap naar een toekomstbestendige infrastructuur. In combinatie met het communicatieplatform Vcare krijgt de praktijk ook de beschikking over gebruiksvriendelijke applicaties en daarmee een oplossing voor een zorgeloze communicatie in de zorgpraktijk.

Huisartsen Antonius in Den Bosch heeft de overstap van ISDN naar Vcare high secure cloudtelefonie inmiddels gemaakt. Manager Huisartsenzorg Robert Hazenveld is erover te spreken: “In de oude situatie waren onze lijnen vaak in gesprek waardoor patiënten lang in de wacht stonden. ISDN bood, afgezien van het feit dat het gaat verdwijnen, daarin geen oplossing. De slechte bereikbaarheid van onze praktijk was daarom de primaire aanleiding om over te stappen op een extra beveiligde VoIP- oplossing. Maar, het feit dat ISDN gaat stoppen speelde natuurlijk ook mee.”

In de nieuwe situatie waarbij ook de functionaliteit van Vcare is geïmplementeerd, is in de bereikbaarheid een flinke slag gemaakt: “Er is een duidelijk hoofdmenu, een flexibele en locatie-ongebonden routering en een verbetering in het intercollegiaal overleg. Het is kortom overzichtelijker. En bovendien: alle verouderde hardware, zoals de telefooncentrale is niet langer nodig. Dit maakt de high secure cloudtelefonieoplossing in alle opzichten efficiënter.”