Community Abonneren
×

Nilüfer Vogels accountmanager voor De Eerstelijns

Nilufer Vogels nieuwe accountmanager voor De Eerstelijns

Het team van De Eerstelijns is versterkt met Nilüfer Vogels! Naast werkzaamheden voor de Academie Sociaal Domein richt zij zich vooral op het accountmanagement van het platform voor strategie en innovatie De Eerstelijns. ‘Ik ben ervan overtuigd dat de eerste lijn een cruciale bijdrage levert aan de kwaliteit en houdbaarheid van onze gezondheidszorg. De Eerstelijns kan hierin een rol spelen door een ontmoetingsplek te zijn voor iedereen die begaan is met de zorg en goede initiatieven wil brengen en halen. De papieren uitgave zal hierin zeker een rol blijven spelen, maar ik zie ook grote meerwaarde in uitbreiding van de online activiteiten.‘

Nilüfer – die zichzelf omschrijft als een generalist pur sang – keert met haar indiensttreding terug naar jb Lorenz. Via werk voor de Dienst Werk & Inkomen van de gemeente Amsterdam leerde zij het sociaal domein kennen. Dit leidde tot een kennismaking met Bianca den Outer, partner bij jb Lorenz en uitgever van De Eerstelijns, die haar vroeg om activiteiten op het gebied van de aanpassing van het woonplaatsbeginsel in de Jeugdwet te coördineren. Na een paar omzwervingen keert ze nu dus terug op het “oude” nest. ‘We zijn erg blij met de terugkeer van Nilüfer’, zegt Bianca, ‘want Nilüfer is iemand die in staat is relaties te beheersen en naar een hoger plan te brengen. Daarvan zullen de lezers én de partners van De Eerstelijns de vruchten plukken.’