Event Abonneren
×

Gezamenlijke liefdesstrijd voor meer verbondenheid huisarts en HAP

Drukte, vermoeidheid, de indruk geen invloed te hebben, het zorgt er allemaal voor dat veel huisartsen zich niet verbonden voelen met de huisartsenposten. Een andere aanpak is daarom nodig om de betrokkenheid tussen dokters en HAPs te vergroten.

PREMIUM
Dat stellen Gerben Welling en René de Haan. Eerstgenoemde was tot 1 september 2019 interim-bestuurder bij Huisartsenpost Amsterdam (HpA), de koepel van de Amsterdamse huisartsenposten, met een verzorgingsgebied van ruim 900.000 Amsterdammers. De Haan is trainer-coach van bureau ACHT! “Je ziet een tegenstelling”, zegt hij. “Huisartsen voelen zich autonoom en verbonden binnen hun eigen huisartsenpraktijk, maar onveilig en niet betrokken bij de post.”
Verder lezen? U kunt dan hier inloggen om het gehele artikel te lezen.