Event Abonneren
×

Praktijkmanagement à la carte

Huisartsenorganisatie Cohesie contracteerde praktijkmanagement als samenwerkingsverband. Nagenoeg alle huisartsenpraktijken in Noord-Limburg doen mee. Ze krijgen managementondersteuning die past bij hun specifieke behoeften. Op het vlak van bijvoorbeeld personeel, organisatie, financiën of kwaliteitsbeleid wordt maatwerk geboden. Zo worden huisartsen ontlast van niet-patiëntgebonden taken en ontstaat meer ruimte voor zorg.

PREMIUM
Huisartsenorganisatie Cohesie organiseert in Noord-Limburg managementondersteuning die past bij specifieke behoeften van praktijken. Zo worden huisartsen ontlast van niet-patiëntgebonden taken en krijgen ze meer ruimte voor zorg. Maatwerk is het sleutelwoord.
Verder lezen? U kunt dan hier inloggen om het gehele artikel te lezen.