Community Abonneren
×

Covid-19 en digitalisering: ‘Doorbraak in zorg op afstand’

Covid-19 heeft het belang benadrukt van digitalisering in de gezondheidszorg. De coronacrisis betekent de doorbraak van zorg op afstand, stelt Alex Damaschek.

PREMIUM Covid-19 en digitalisering: ‘Doorbraak in zorg op afstand’

Het hele artikel lezen?
Login om het hele artikel te lezen

Geen account? abonneer gratis!

Abonneren

  1. Ik zie vooral de voordelen belicht en daardoor heeft het een beetje een advertorialgehalte. In een gewogen stuk zou het wat evenwichter gebracht worden en zou het als hulpmiddel neergezet worden niet als doel.

    1. Dag Robert, bedankt voor je reactie. In de volgende editie van De Eerstelijns gaan we wederom in op dit onderwerp, dan vanuit het perspectief van een zorgprofessional die al geruime tijd ervaring heeft met zorg op afstand en die daarom ook de beperkingen ervan kent. Dit zet hij in dit volgende artikel helder uiteen.

Comments are closed.