Digitalisering in de zorg: de rol van regionale organisaties

Digitalisering in de zorg: huisartsenzorg op afstand beleeft een doorbraak in de coronatijd. Wat is nu en straks de rol van regionale organisaties?

PREMIUM Digitalisering in de zorg: de rol van regionale organisaties
De InEen Tweedaagse 2020 gaat inhoudelijk én letterlijk digitaal. In plaats van de gebruikelijke fysieke Tweedaagse organiseert InEen in de week van maandag 21 tot en met vrijdag 25 september dagelijks een twee uur durende, inspirerende en activerende online bijeenkomst voor leden. Samen gaan ze op weg naar meer digitale eerstelijnszorg. Welke stappen kunnen en moeten zij nu al maken? En hoe kunnen zij ontwikkelingen en ervaringen uit de coronacrisis hierbij inzetten? Bestuurders, managers en medewerkers van bij InEen aangesloten organisaties kunnen deelnemen aan een programma op maat.
Verder lezen? U kunt dan hier inloggen om het gehele artikel te lezen.

 1. Klinkt goed – hoewel een fysiek 2-daags beter inplanbaar zou zijn – maar vanzelfsprekend gezien het onderwerp een passende keuze.
  Is er al meer duidelijk tav de tijden (mho agenda planning praktijk) en programma (per dag)?
  Is het een programma waar je in het geheel aan deelneemt of per dag / onderwerp?
  Is de 2 uur per dag de enige tijdsinvestering of is er ook nog tijd nodig om dingen voor te bereiden/uit te werken?
  Kun je al inschrijven / wanneer kun je inschrijven? Kosten?
  Kortom #benieuwd, Groet, Edward

  1. aanvullende vraag: is er accreditatie aangevraagd voor huisartsen? zo ja hoeveel punten? zo nee waarom (nog) niet / graag alsnog. Grt, Edw

Comments are closed.