Community Abonneren
×

Eerstelijns Congres donderdag 12 en vrijdag 13 november

Het Eerstelijns Congres op donderdag 12 en vrijdag 13 november 2020, dat is hét jaarlijkse congres van en door de eerstelijnszorg waar u bij wilt zijn.

Eerstelijns Congres donderdag 12 en vrijdag 13 november

Tijdens het Eerstelijns Congres delen we onder leiding van onze dagvoorzitters Anouchka van Miltenburg en Piet-Hein Peeters de nieuwste inzichten in de financiering en governance van de eerste lijn en de organisatie van zorg. We vragen originele denkers en inhoudelijke experts om samen met de deelnemers te verkennen welke mogelijkheden er zijn de positie van de eerstelijnsgezondheidszorg verder te versterken en hoe we in samenwerking met partijen in zorg en sociaal domein tot een stevig fundament kunnen komen voor een gezonde en vitale samenleving.

Netwerken

U kunt in inspirerende deelsessies discussiëren over goede voorbeelden rondom sector-overstijgende samenwerking (bijvoorbeeld tussen eerstelijnszorg en sociaal domein). U kunt leren van voorbeelden uit andere regio’s die ook voor u interessant zijn. En u krijgt ruim de gelegenheid om te netwerken met elkaar, maar ook met medebestuurders van gemeenten, zorgverzekeraars en met de politiek!

Eerstelijns Congres

Dit congres, in het prachtige Hotel Bilderberg in Oosterbeek, slaat de brug naar de toekomst. Hier schrijft u zich in. U leest er ook meer over de sprekers en experts die zullen deelnemen aan het Eerstelijns Congres.