Community Abonneren
×

Gratis workshop ‘Succesvolle VEZN subsidieaanvraag schrijven’

De VEZN ondersteunt initiatieven op het gebied van versterking van eerstelijnszorg, onder andere door multidisciplinaire samenwerking te stimuleren.

Gratis workshop ‘Succesvolle VEZN subsidieaanvraag schrijven’

Heb je ideeën of plannen op dit vlak en wil je kans maken op deze subsidie? Volg dan op 30 september onze gratis workshop ‘Succesvolle VEZN subsidieaanvraag schrijven’.

Tijdens deze workshop krijg je antwoord op de vragen:
• Hoe zorg ik ervoor dat mijn VEZN subsidieaanvraag van begin tot eind klopt?
• Hoe zorg ik ervoor dat deze voldoet aan alle eisen?
• Waar moet ik dan op letten en hoe pak ik dat aan?

Datum: 30 september 2020
Tijd: 13.00 – 17.00 uur
Locatie: Kantoor Robuust, Lichttoren 32 (IGLUU), Eindhoven
Door: Robuust

Naast concrete handvatten, loop je met een goede basis de deur uit om jouw subsidieaanvraag te kunnen doen.

De workshop is voor iedereen die een concrete subsidieaanvraag wil doen op het gebied van regionale samenwerking in en rondom gezondheidszorg in Zuid-Nederland. Tijdens de workshop ga je plenair en in tweetallen aan de slag met je eigen subsidieaanvraag.
Je krijgt achtergrondinformatie over de manier waarop subsidieverstrekkers te werk gaan en wat zij belangrijk vinden. Zo kun je uitzoeken hoe jouw belang samenvalt met dat van de subsidieverstrekker. Ook krijg je check- en evaluatievragen voor je aanvraag. Met als uiteindelijk doel om jouw verhaal zo te vertalen, dat de subsidieverstrekker leest wat jij wíl dat hij leest. Daarnaast krijg je een indruk van wat er van jou wordt verwacht, nadat je subsidieaanvraag is goedgekeurd.

Aanmelden

Wil je je aanmelden? Of wil je meer informatie? Kijk dan op onze website.
We bieden deze workshop gratis aan. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Versterking Eerstelijn Zuid-Nederland (VEZN) is onderdeel van CZ en Coöperatie VGZ en zet zich in voor de versterking van de eerstelijnsgezondheidszorg in de regio Zuid-Nederland.