Community Abonneren
×

Unieke samenwerking in Nederland tussen huisartsenorganisaties, gemeente en beroepsopleider.

De griepvaccinatie vraagt dit jaar door corona veel meer voorbereiding en organisatie dan normaal. Mede hierdoor is een unieke samenwerking ontstaan tussen zorggroep Het huisartsenteam, Huisartsen Zorggroep Breda, Huisartsencoöperatie West-Brabant en het Regionaal Opleidingscentrum in West-Brabant (ROC Curio). Zij zetten 40 eerstejaars leerlingen van de opleiding doktersassistenten in, om de vaccinaties in goede banen te leiden.

PREMIUM Unieke samenwerking in Nederland tussen huisartsenorganisaties, gemeente en beroepsopleider.

Het hele artikel lezen?
Login om het hele artikel te lezen

Geen account? abonneer gratis!

Abonneren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *