Community Abonneren
×

Onafhankelijke berichtgeving: doet u mee?

De Eerstelijns is een openbaar platform voor strategie en innovatie dat ernaar streeft om door middel van serieuze journalistieke bijdragen de eerstelijnszorg en het sociaal domein te versterken.

https://www.de-eerstelijns.nl/2020/05/de-eerstelijns-app-waardevolle-aanvulling-magazine/

Daarnaast streven we er met ons platform naar om impact te maken door kennis toe te voegen. We verspreiden onze nieuwsberichten en verdiepende artikelen met het doel deze zoveel mogelijk vrij toegankelijk te houden en dus geen drempels op te werpen. Dit alles realiseren wij sinds jaar en dag door de support van onze trouwe abonnees en waardevolle partners.

Exclusief

Ook wij ontkomen er echter niet aan om een selectie van artikelen vanaf heden exclusief voor abonnees beschikbaar te stellen. Artikelen met een grote toegevoegde maatschappelijke waarde zullen altijd vrij beschikbaar zijn, ter lezing van iedere belangstellende. Dat hoort bij een publieke opdracht die iedere uitgever naar mijn overtuiging heeft: onafhankelijke journalistiek is een groot goed en is onmisbaar voor een gezonde democratie.

Waardevol

Door abonnee te worden, ondersteunt u deze principes en kunnen wij mooie en waardevolle, onafhankelijke journalistieke bijdragen blijven maken en kunnen wij u toegang geven tot alle content. Al vanaf 0,25 cent per dag steunt u ons platform en stelt u de journalisten van De Eerstelijns in staat om hun belangrijke werk te blijven doen. Doet u mee?

Bianca den Outer
Uitgever De Eerstelijns