2021: de ambitie voor de eerste lijn

2021: wat is daarin jouw ambitie voor de eerstelijnsgezondheidszorg? In de laatste De Eerstelijns van 2021 beantwoorden vijf mensen deze vraag.

PREMIUM 2021: de ambitie voor de eerste lijn
Niels Rossen is huisarts bij huisartsenpraktijk MC Wieënhof, Venray. In zijn vooruitblik zegt hij: “Na de COVID-winter van 2020 komt de lente van 2021, met de bloei van alle nieuwe prachtige bloemen die – dankzij en ondanks alles – zijn gegroeid en een schitterende nieuwe tijd inluiden. De digitale zorgtransitie, het denken in netwerken over de lijnen heen, samenwerking met het sociaal domein, geïntegreerde zorg en de patiënt centraal. Dit zijn nu nog beleidstermen, maar worden de nieuwe vanzelfsprekendheid van moderne goede zorg.”
Verder lezen? U kunt dan hier inloggen om het gehele artikel te lezen.