Community Abonneren
×

CBD ondertekent landelijke agenda om zelfmoord te voorkomen

Staatssecretaris Paul Blokhuis van VWS tekende op 28 januari samen met tal van maatschappelijke organisaties de Landelijke Agenda Suïcidepreventie 2021-2025, waarin zij samen optrekken om zelfmoord zoveel mogelijk te voorkomen. Het Ministerie van VWS stelt hiervoor de komende vijf jaar een bedrag van 24 miljoen euro ter beschikking. Het Centraal Bureau Drogisterijbedrijven (CBD) is een van de ondertekenaars. Voorzitter Ed van de Weerd: “Drogisten nemen hun maatschappelijk rol zeer serieus.”

PREMIUM CBD ondertekent landelijke agenda om zelfmoord te voorkomen

Het hele artikel lezen?
Login om het hele artikel te lezen

Geen account? abonneer gratis!

Abonneren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *