Event Abonneren
×

Triage via een app: column aios Joyce Sombroek

De triage voor de huisartspatiënt kan in de toekomst verlopen via een app, zo stelt Joyce Sombroek zich voor. Zij doet de huisartsopleiding.

PREMIUM Triage via een app: column aios Joyce Sombroek
Hoe ziet de eerstelijnsgezondheidszorg er over vijf jaar uit? In elke editie van De Eerstelijns gaat een professional in op deze vraag. In het decembernummer blikt Joyce Sombroek vooruit.Zij schrijft onder meer: “De zorg staat niet bekend om haar snelheid in innovatie. Maar direct na de start van mijn opleiding barstte de coronacrisis los en die heeft laten zien hoe snel vernieuwing ook in deze sector tot stand kan komen. Zorg op afstand heeft echt een plek gekregen en ik verwacht daar zeker verdere ontwikkeling in. Daarbij stel ik mij een app voor als triagemiddel, met daaraan gekoppeld de mogelijkheid om een afspraak in te plannen of advies te krijgen van een huisarts, poh’er of assistente.”
Verder lezen? U kunt dan hier inloggen om het gehele artikel te lezen.