Event Abonneren
×

Verwijzen bij orthopedische klachten: wanneer wel en niet?

Verwijzen bij complexe orthopedische klachten: wanneer doet een huisarts het wel en niet? De Sint Maartenskliniek ontwikkelde een verwijshulp.

PREMIUM Verwijzen bij orthopedische klachten: wanneer wel en niet?
Corinne Constant, accountmanager verwijzers Sint Maartenskliniek, verzorgt de column over zorgtechnologie in het decembernummer van De Eerstelijns. Ze gaat in op de Verwijshulp Complexe Orthopedie.Constant schrijft: “In het huidige zorglandschap met vele aanbieders is het voor huisartsen niet altijd eenvoudig volledig op de hoogte te zijn van de aandachtsgebieden van elke zorginstelling. Dit bleek ook uit gesprekken die de Sint Maartenskliniek voerde met Frans van der Kooij. Hij is kaderhuisarts bewegingsapparaat en als adviseur aangesloten bij de Regionale Huisartsen West-Nederland uit Sassenheim (ROHWN). Van der Kooij gaf aan dat er behoefte bestond aan inzicht in de vraag voor welke orthopedische klachten een verwijzing naar de Sint Maartenskliniek toegevoegde waarde kan hebben. Om een concreet antwoord op deze vraag te bieden, is de Verwijshulp Complexe Orthopedie ontwikkeld.”
Verder lezen? U kunt dan hier inloggen om het gehele artikel te lezen.