Event Abonneren
×

Call Evaluatieonderzoek programma Samen Kansrijk en Gezond

FNO werkt in het programma Samen Kansrijk en Gezond aan het verbeteren van de ervaren gezondheid van gezinnen in een achterstandssituatie.

Call Evaluatieonderzoek programma Samen Kansrijk en Gezond

Vanaf maandag 15 februari kun je subsidie aanvragen. We openen twee calls: de call Gebiedsgerichte aanpak en de call Evaluatieonderzoek.

Openstelling: 15 februari tot 28 april 2021, 11.00 uur

Deze call is een oproep tot het indienen van een onderzoeksvoorstel voor de evaluatie van het programma Samen Kansrijk en Gezond. We zijn op zoek naar een (consortium van) onderzoekspartij(en) die in nauwe samenwerking met de gebieden en het programmateam van FNO het evaluatieonderzoek van het programma vormgeeft.

We willen tijdens en na afloop van Samen Kansrijk en Gezond in beeld hebben wat het programma als geheel en op een aantal specifieke onderdelen heeft opgeleverd. Bovenal willen we graag dat de partijen die met ons meewerken aan dit maatschappelijk vraagstuk en daar data voor aanleveren, profiteren van een lerende aanpak die het onderzoeksconsortium voor een groot deel organiseert.