Congres Abonneren
×

Ketenzorg valpreventie, hoe doen we dat?

Wijkverpleegkundigen, huisartsen en praktijkondersteuners gezocht voor eenmalige deelname online focusgroep!

Ketenzorg valpreventie, hoe doen we dat?

Valongevallen zijn een van de belangrijkste oorzaken van letsel bij ouderen. Gerichte valpreventie is essentieel. Hiervoor is samenwerking tussen zorgverleners in de eerste lijn van groot belang.

Inzicht samenwerking

Wij willen inzicht krijgen in de multidisciplinaire samenwerking rondom valpreventie en de rol van de apotheker hierin. We zoeken wijkverpleegkundigen, huisartsen en praktijkondersteuners die eenmalig deel willen nemen aan een online focusgroep. Tijdens dit gesprek bespreken we goede voorbeelden van samenwerking rondom valpreventie, en wat samenwerking lastig maakt…

Tijdens een online bijeenkomst van maximaal 1,5 uur met 6-8 andere zorgverleners krijgt u de kans om uw meningen, ervaringen, ideeën en opmerkingen te delen met de rest van de groep. U zult geplaatst worden in een groep met zorgverleners van uw eigen discipline.

Beloning

Na afloop sturen we u een cadeaubon van €50,= toe. Bent u wijkverpleegkundige, huisarts of praktijkondersteuner, neem dan deel aan ons onderzoek! Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Marle Gemmeke (apotheker-onderzoeker).

  1. Je hebt wel een punt inderdaad. Meld jezelf aan zou ik zeggen.

Comments are closed.