Community Abonneren
×

InEen Tweedaagse over leiderschap en samenwerking

De InEen Tweedaagse ging in 2020 vanwege de coronapandemie online. Ditmaal is fysieke ontmoeting weer mogelijk, zij het in aangepaste vorm.

Leiderschap en samenwerking

Rekening houdend met coronamaatregelen kan InEen op 29 en 30 september in De Cantharel in Apeldoorn zestig deelnemers ontvangen voor twee interactieve dagen over het thema leiderschap en samenwerking. 

(Huisarts)bestuurders

Met de compacte Tweedaagse richt InEen zich dit jaar vooral op (huisarts)bestuurders. Voor de thuisblijvers komen een uitgebreide videoregistratie en verslaglegging beschikbaar op het InEen-ledenplatform LINK. En begin april 2022, wanneer de maatschappij naar verwachting grotendeels terug is naar normaal, organiseert InEen weer een Tweedaagse ‘als vanouds’, waarbij een grote groep leden op locatie aanwezig kan zijn. 

InEen Tweedaagse

De InEen Tweedaagse is exclusief voor InEen-leden. Meer informatie over het programma en aanmelden is te vinden op het ledenplatform LINK. Geen inlog en wel werkzaam bij een InEen-lid? Registreer dan met je werkmailadres op link.ineen.nl.