Community Abonneren
×

Nieuwe landelijke richtlijn voor eenduidige communicatie tussen huisarts en paramedici

Breukelen – Vanaf 5 juli integreert ZorgDomein de nieuwe landelijke richtlijn HASP-paramedicus in haar zorgplatform, zodat snelle, veilige, eenduidige en correcte informatie-uitwisseling tussen huisartsen en paramedici kan plaatsvinden. Dit geldt zowel voor de verwijzing als de terugkoppeling. Het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) is de aanjager van de richtlijn, samen met de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) en een zestal paramedische beroepsverenigingen. Door de integratie in ZorgDomein, wordt de richtlijn direct op grote schaal gebruikt, aangezien 91% van de huisartsen werkt met het zorgplatform.

PREMIUM huisartsen gegevens online

Het hele artikel lezen?
Login om het hele artikel te lezen

Geen account? abonneer gratis!

Abonneren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *