Community Abonneren
×

Staatssecretaris Knops opent Huisartsenpraktijk Healthcare for Internationals Limburg

Op donderdag 22 juli 2021 wordt Huisartsenpraktijk Healthcare for Internationals Limburg (H4i) officieel geopend door demissionair staatssecretaris Raymond Knops (BZK). H4i is de eerste huisartsenpraktijk in Nederland die zich volledig richt op arbeidsmigranten in de regio. De huisartsenpraktijk is centraal gevestigd in Venlo bij ziekenhuis VieCuri, grenzend aan de Spoedpost. H4i is een samenwerking tussen huisartsenkoepel Cohesie en huisarts Frank van Kemenade. Het initiatief wordt breed gedragen door de leden van Cohesie, gemeenten en werkgevers in Noord-Limburg en mede mogelijk gemaakt door zorgverzekeraar Coöperatie VGZ namens alle zorgverzekeraars.

PREMIUM

Het hele artikel lezen?
Login om het hele artikel te lezen

Geen account? abonneer gratis!

Abonneren