Community Abonneren
×

200 Rotterdammers met diabetes type 2 gezocht

Rotterdam, 16 september 2021 – 200 Rotterdammers met diabetes type 2 krijgen de kans om de komende zeven maanden tijd hun gezondheid te verbeteren. MiGuide, Gezond op Zuid, Rotterdam Sportsupport en de gemeente Rotterdam ontwikkelden het nieuwe leefstijlprogramma ‘Diabetes in actie – editie 010’, dat in oktober start. De campagne om deze Rotterdammers te werven, is vandaag tijdens het Life Sciences & Health 010-ontbijt gelanceerd. Rotterdammers kunnen zichzelf aanmelden via miguide.nl, daarnaast kunnen huisartsenpraktijken deelnemers doorverwijzen.

PREMIUM

Het hele artikel lezen?
Login om het hele artikel te lezen

Geen account? abonneer gratis!

Abonneren

  1. Ik heb van “Gezond op zuid” een flyer ontvangen en ja hoor het is weer zover: mensen die geen app kunnen installeren, omdat ze daar de juiste telefoon niet voor hebben, zijn dus bij voorbaat uitgesloten !!!!!!!
    Ik word hier altijd weer woest om: welke doorgeleerde mafkezen hebben dit weer verzonnen ?

Comments are closed.