Community Abonneren
×

Senior adviseur informatiemanagement (32-38 uur per week)

Proscoop is de regionale adviesorganisatie in Noordoost-Nederland die vanuit een maatschappelijke opdracht organisaties in zorg en welzijn adviseert en ondersteunt het werken aan gezondheid en waardegedreven zorg. Wij zijn een Regionale Ondersteuningsstructuur (ROS) en maken deel uit van een landelijk dekkend ROS-netwerk. Daarnaast beschikt de organisatie over Proscoop Extra BV. Vanuit deze entiteit verrichten we opdrachten die niet onder de maatschappelijke opdracht van de ROS vallen.

Adviseur Drenthe Flevoland

Wat worden jouw werkzaamheden?
Als senior adviseur informatiemanagement heb je ruime ervaring opgedaan in een adviserende rol en met programma en projectmanagement, ook op veranderkundig terrein.  Vanuit ervaring met acquisitie op tactisch en strategisch niveau  ben je in staat om draagvlak te creëren voor bestuurlijke samenwerking in de verschillende netwerken. Het belang van informatiemanagement in de zorg weet je in dit proces doorlopend op de agenda te plaatsen. Hiervoor signaleer je kansen en weet je de juiste partijen met elkaar te verbinden. Je bent de gesprekspartner en in dit proces zit je vooral in de rol van regisseur. Je stimuleert op basis van data en informatie de samenwerking en weet daarmee te komen tot gemeenschappelijke ambities en doelen. Je bent iemand die kansen ziet, mensen verbindt en groepen in beweging brengt. Daarbij heb je oog voor ieders belangen. 

Je bent vooral in de regio Zwolle, Salland en Vechtdal actief maar je ondersteunt ook regio-overstijgende projecten op basis van jouw specifieke expertise.

Wat vragen we van jou?
Je hebt een academische opleiding gevolgd met aantoonbare ervaring met dataverzameling, methodologie en statistiek. Daarnaast heb je een ruime ervaring opgedaan met programma en project management. En verder:

  • Goede communicatieve  en samenwerkingsgerichte eigenschappen; 
  • Enthousiast, energiek, flexibel, daadkrachtig en resultaatgericht;
  • In staat om zelfstandig te werken
  • Bereidheid tot het verrichten van werkzaamheden in de avonduren;
  • In bezit van eigen vervoer
  • Affiniteit met (eerstelijns) zorg is een pré

Wat bieden wij?
Wij bieden een inspirerende werkomgeving, met interessante opdrachtgevers in het snel ontwikkelende zorglandschap. Jouw werkgebied is vooral de regio Zwolle, Salland en Vechtdal. Je krijgt van ons ruimte voor zelfstandigheid en het nemen van initiatieven.  De functie is ingedeeld in schaal 11 van de CAO huisartsenzorg. Het dienstverband is in eerste instantie voor de duur van 1 jaar, met mogelijkheden voor verlenging.

Informatie:
Informatie over de functie kun je inwinnen bij Arie Jongejan, directeur- bestuurder, op nummer 06-13603745 of bij Jantien Heideman, senior adviseur IM op nummer 06-16044179. Heb je interesse in deze functie, stuur dan je motivatie en cv uiterlijk 11 januari via de sollicitatielink op onze site Werken bij ons – Proscoop. Meer informatie vind je op www.proscoop.nl. . De eerste gespreksronde vindt plaats op woensdag 19 januari en de tweede op maandag 24 januari online of op ons kantoor in Zwolle. Het hoofdkantoor van Proscoop is gevestigd in Zwolle. De vacature wordt gelijktijdig in- als extern opengesteld.