Community Abonneren
×

Twee junior of medior adviseurs (1 voor team Drenthe/Flevoland en 1 voor team Zwolle/Salland en Vechtdal)

Proscoop is de regionale adviesorganisatie in Noordoost-Nederland die vanuit een maatschappelijke opdracht
organisaties in zorg en welzijn adviseert en ondersteunt het werken aan gezondheid en waardegedreven zorg. Wij zijn een Regionale Ondersteuningsstructuur (ROS) en maken deel uit van een landelijk dekkend ROS-netwerk. Daarnaast beschikt de organisatie over Proscoop Extra BV. Vanuit deze entiteit verrichten we opdrachten die niet onder de maatschappelijke opdracht van de ROS vallen.

Adviseur regio Drenthe/Flevoland

We zijn ambitieus en denken na over hoe we écht waarde kunnen toevoegen aan de gezondheidszorg. We werken volgens een populatiegerichte werkwijze, waarbij we continue zoeken naar een integraal aanbod van zorg en  welzijn. Hiervoor is het niet alleen belangrijk om nieuwe dingen te initiëren, maar óók om initiatieven met elkaar te verbinden. Zet jij je graag in om de organisatie van zorg en welzijn beter te laten aansluiten bij de behoefte van inwoners? En vind je het leuk om na te denken over hoe we de gezondheidzorg toekomstbestendig kunnen organiseren?

Wat zijn jouw werkzaamheden?
Je levert, een bijdrage aan de samenwerking en samenhang van de eerstelijnszorg, het sociaal domein en de specialistische zorg. Dat doe je door samen met collega’s samenwerkingsprocessen te initiëren, te stimuleren, te (bege)leiden en te veranderen. Je ondersteunt zowel zelfstandig als in teamverband, projecten en programma’s in de regio. Je breidt graag je netwerk uit en signaleert (latente) vragen in met name in jouw werkgebied. 

Wat vragen we van jou?
Je hebt een HBO of  academische opleiding gevolgd (zoals gezondheidswetenschappen, bewegingswetenschappen, sociologie of een andere passende opleiding). Je hebt kennis van programma/projectmanagement op junior of medior niveau. Je bent iemand die kansen ziet, mensen verbindt en groepen in beweging krijgt. Daarbij heb je oog voor ieders belangen. 

En verder:

  • Goede communicatieve vaardigheden en samenwerkingsgerichte eigenschappen; 
  • Enthousiast, energiek, flexibel en resultaat-georiënteerd;
  • Bereidheid tot het verrichten van werkzaamheden in de avonduren;
  • Kennis van en ervaring met de dynamiek in het veranderende zorglandschap;
  • In bezit van auto

    Wat bieden wij?
  • Wij bieden een inspirerende werkomgeving, een gedreven en dynamisch team en interessante opdrachtgevers in een snel ontwikkelend zorglandschap. Als adviseur werk je voornamelijk in de jouw werkgebied. De inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring, de functie van junior is maximaal schaal 8  en de functie van medior maximaal schaal 10 van de CAO Huisartsenzorg . Het dienstverband is in eerste instantie voor de duur van 1 jaar, met mogelijkheden voor verlenging.
  • Informatie:
  • Informatie over de functie kun je inwinnen bij Arie Jongejan, directeur- bestuurder, op nummer 06-13603745. Heb je interesse in een van bovengenoemde functies?  Stuur dan je motivatie en cv uiterlijk 11 januari 2022 via de sollicitatielink op onze site Werken bij ons – Proscoop. Meer informatie vind je op www.proscoop.nl. De eerste gespreksronde vindt plaats op maandag 17 januari en de tweede op woensdag 26 januari online of op ons kantoor in Zwolle. Het hoofdkantoor van Proscoop is gevestigd in Zwolle. De vacature wordt gelijktijdig in- als extern opengesteld.