Community Abonneren
×

Leiderschap: het zakmes van Gabriël Anthonio

Leiderschap: Gabriël Anthonio inspireerde bezoekers van de InEen Tweedaagse in september over dit thema. Hij is bijzonder hoogleraar sociologie van leiderschap.

PREMIUM

Het hele artikel lezen?
Login om het hele artikel te lezen

Geen account? abonneer gratis!

Abonneren

  1. Dit verhaal is oude wijn in oude zakken. Maar dat is niet het probleem. De vraag is waarom deze wijn als nieuw kan worden verkocht. Het geeft volgens mij alleen maar aan dat de zorg de weg kwijt is na het het zorgverzekeringsstelsel dat na 2006 werd ingevoerd. En dat is begrijpelijk. Zie het waarom hiervan in: https://beroepseer.nl/blogs/waarom-ons-zorgverzekeringsstelsel-onnodig-duur-is-ruil-het-in-voor-de-slimheidsolidaire-zorgverzekeraar-3-0/

  2. Beste Hans,

    Prima natuurlijk als je dit reactieformulier wilt gebruiken om je eigen verhaal onder de aandacht te brengen. Maar toch heb ik er wel twee kanttekeningen bij. De eerste is dat het geen inhoudelijke reactie is op wat Gabriël Anthonio vertelt. De tweede is dat het verwijt dat je hem maakt net zo goed voor jouzelf geldt. Schoppen tegen het huidige stelsel is natuurlijk net zo oud als het stelsel zelf. En het is ook wel een beetje gemakkelijk. Je kunt ook wegen zoeken om je ertoe te verhouden. Half leeg, half vol, nietwaar?

    Frank van Wijck
    Hoofdredacteur De Eerstelijns

Comments are closed.