Congres Abonneren
×

Huisartsenposten Rijnmond benoemt nieuwe bestuurder

Dyonne Broers is per 1 juni 2022 benoemd tot raad van bestuur van Huisartsenposten Rijnmond. Zij volgt hiermee interim bestuurder Maaike de Vries op. Broers heeft veel ervaring als bestuurder van complexe zorgorganisaties en kijkt er naar uit de wereld van de acute huisartsenzorg te betreden.

Astma-ketenzorg: ‘Voor iedere patiënt een waardevolle bijdrage’
Op de foto: Dyonne Broers

“Mijn passie is het verbeteren van de kwaliteit en efficiency van zorginstellingen. Ik verheug me erop me in te zetten voor de eerstelijns spoedzorg binnen Huisartsenposten Rijnmond.”

Broers begon haar carrière in 1991 als tandarts bij verschillende zorginstellingen. In 2010 startte zij als directeur Zorg en Opleidingen bij de Stichting Bijzondere Tandheelkunde Amsterdam. Sinds 2017 is Broers directeur Zorginstituut bij het Academisch Centrum Tandheelkunde in Amsterdam. “Wij zijn erg blij met de komst van Dyonne, zij is een ervaren bestuurder met een groot hart voor patiënten, vooral de meer kwetsbare. Met daarnaast haar open blik voor innovaties is zij een aanwinst voor Huisartsenposten Rijnmond”, aldus voorzitter Raad van Commissarissen Hansmaarten Bolle. 

Over Huisartsenposten Rijnmond  
In 1998 opgericht door huisartsen in de regio Rijnmond om ervoor te zorgen dat patiënten 24/7 terecht kunnen bij de huisarts voor spoedeisende zorg. Binnen de organisatie werken meer dan 1000 huisartsen, basisartsen, verpleegkundig specialisten, physician assistants, ruim 220 triagisten en baliemedewerkers en 40 medisch chauffeurs die ervoor zorgen dat de patiënt bij spoed in juiste handen is. Met meer dan 1 miljoen inwoners in het verzorgingsgebied Rotterdam Rijnmond en jaarlijks ruim 260.000 consulten is Huisartsenpost Rijnmond één van de grootste huisartsenposten van het land.