Congres Abonneren
×

Tilburg loopt voorop met plan voor spoedzorg

In Tilburg willen huisartsen, ziekenhuis, gemeente en andere zorgverleners samen de best mogelijke spoedzorg organiseren. In het ziekenhuis komt een spoedplein waar zorg- en hulpverleners samenwerken. Doel: de juiste zorg op de juiste plek op het juiste tijdstip. Het onderlinge vertrouwen is groot, wel moet er nog veel gebeuren

Goede zorg

Het idee om in Tilburg rondom spoedzorg intensiever te samenwerken, bestond al langer, aldus Bart Berden, bestuursvoorzitter van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) in Tilburg en Waalwijk. “Door landelijke ontwikkelingen kun je het ziekenhuis niet meer los zien van huisartsen en andere domeinen. Corona heeft dat nóg duidelijker gemaakt. Je met elkaar verbinden is absoluut de toekomst. Omdat bij ons nieuw- en verbouw op stapel stond, kregen we de kans daar nu werk van te maken.”

Hele artikel lezen? Download het hier!

Auteur: José van der Waerden

  1. En de inwoners van waalwijk word daar ook nog aan gedacht?

  2. Ik denk dat jullie ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) bedoelen in al jullie communicatie ipv EZT?

Comments are closed.