Community Abonneren
×

Webinar: De kracht van narratief onderzoek

Vragenlijsten hebben vaak blinde vlekken voor nieuwe ontwikkelingen, omdat de antwoordcategorieën al vast staan. Ervaringen en belevingen maken ook dingen zichtbaar die je niet vraagt: de onderstroom komt in beeld. Als u niet alleen wilt weten wat er gebeurt, maar ook waaróm dingen gebeuren is narratief onderzoek bij uitstek geschikt om in te zetten als cliëntervaringsonderzoek.

Als u niet alleen wilt weten wat er gebeurt, maar ook waaróm dingen gebeuren is narratief onderzoek bij uitstek geschikt om in te zetten als cliëntervaringsonderzoek. Vragenlijsten hebben vaak blinde vlekken voor nieuwe ontwikkelingen, omdat de antwoordcategorieën al vast staan. Ervaringen en belevingen maken ook dingen zichtbaar die je niet vraagt: de onderstroom komt in beeld.

Tijdens deze webinar neemt Bianca den Outer, oprichter jb Lorenz, je mee langs de mogelijkheden die narratief onderzoek biedt om echt in contact te komen met de burger. Meten vanuit de bedoeling met de wijsheid van het collectief als basis. Wil je meer weten?! Meld je aan op de community De Eerstelijns en druk op de gele knop om te registreren!