Community Abonneren
×

Over pop-ups en premium-artikelen op onze website

“Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze website en artikelen!” Als je die pop-up tegenkomt op een website, dan klik je die vaak geïrriteerd weg. Snappen wij. Toch kom je deze pop-up ook op onze website tegen. En zijn onze journalistieke bijdragen na 24 uur alleen nog te lezen als je lid bent geworden via onze website (premium berichten). Waarom dat zo is, leggen we hieronder uit.

De Eerstelijns is een geheel onafhankelijk journalistiek platform dat zich richt op de eerstelijnszorg. Wij steken veel tijd en onderzoek in het uitwerken van artikelen en onze journalisten zijn de top op hun vakgebied. Dankzij onze betalende abonnees en kennispartners kunnen wij onze artikelen met diepgang en visie blijven maken. 

We zijn een maatschappelijke onderneming. Rendement wordt niet uitgekeerd aan aandeelhouders, maar wordt rechtstreeks weer geïnvesteerd in journalistieke content! 

Ben jij werkzaam in de eerstelijnszorg? Dan kun je je gratis aanmelden via de button “abonneren” op onze website www.de-eerstelijns.nl. Zodra je aangemeld bent, ontvang je inloggegevens en lees je via de app al onze artikelen EN ons digitale tijdschrift dat 6 keer per jaar verschijnt!

Ben je werkzaam in een andere sector, ben je een financier, verzekeraar of jurist, draag je de eerstelijnszorg een warm hart toe of ben je een toeleverancier in de eerstelijnszorg? Steun ons dan door voor een klein bedrag lid te worden. Klik hiervoor ook op de button “abonneren” op onze website!